Medisch Pedicure Stephanie in Haaksbergen

Welkom bij Pedicure Stephanie

Mijn naam is Stephanie Vossebeld. Sinds 2009 heb ik mijn eigen pedicurepraktijk. De interesse in het pedicurevak begon tijdens mijn werk in de ouderenzorg. De eerste jaren heb ik mijn werk in de zorg gecombineerd met het pedicurevak, en toen besloten om mij helemaal te focussen op mijn praktijk. Dit is een goede keuze geweest, ik doe mijn werk elke dag met veel plezier!
 

Contact opnemen

Praktijk 2

Mijn praktijk

Medisch Pedicure

Als medische pedicure ben ik gespecialiseerd in het behandelen van risicovoeten ten gevolge van diabetes, reuma, hart en vaatziekten, ouderdom, kanker, spasmen en verwaarlozing.

praktijk 3

Voetconsulent 

Door middel van voetoefeningen kan ik u helpen om voetklachten zoals een pijnlijke hallux valgus of voorvoetklachten te verminderen.
Lees meer onder het kopje 'specialisaties'. 

Oefenbal voetconsulent

Verzorgingsproducten

Graag adviseer ik u over een passend verzorgingsproduct. Dit kan een voeten crème zijn, of bijvoorbeeld een middel tegen schimmelnagels.

Gehwol

Voeten verdienen aandacht!

Uw voeten hebben heel wat te verduren. Ze dragen u, uw hele leven lang! Een pedicurebehandeling kan uw probleem verhelpen, maar ook preventief zijn om voetproblemen zoals overmatig eelt, likdoorns, ingroeiende- en schimmelnagels te voorkomen. 
Dus jong of oud, een bezoekje aan de pedicure is geen overbodige luxe!

Mijn praktijk is gevestigd aan de Volmer. De praktijk bevind zich op de begane grond en is goed bereikbaar voor mensen die slecht ter been zijn. 
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Tot ziens in mijn praktijk!