- Verzorgingsproducten

Verzorgingsproducten

Gehwol Fusskraft
In mijn praktijk heb ik verschillende cremes en verzorgingsproduchten van Gehwol Fusskraft. Deze cremes zijn geschikt voor de dagelijkse verzorging, maar ook voor zeer droge voeten of de behandeling van voetschimmel. Ik geef u advies welk product het beste bij u past.

Dadi oil
Dadi Oil is een verzorgende nagel- en huidolie die flexibiliteit, stevigheid en glans geeft. De olie is op basis van avocado, olijven en jojoba; voor ultieme hydratatie en heerlijke verzachting. Daarnaast is Dadi Oil verrijkt met natuurlijke vitamine E en maar liefst 21 essentiele olien voor een aangename geur en een heilzame, verjongende werking.

HFL Laboratories Solution Spray
Is het product voor de cosmetische verzorging van Kalknagels die vaak verkleurd of broos zijn. Mede kan de spray gebruikt worden op de Huid. Bijvoorbeeld wanneer men de voeten of huid niet goed heeft afgedroogd na het douchen of zwemmen en de huid dus rood en gevoelig kan zijn geworden. De spray maakt de huid en nagels goed schoon en bevat verzorgende bestanddelen.

FunghiClear
Heeft een aantal unieke eigenschappen. De ontwikkelaars hebben goed gekeken naar de bestaande producten en hebben met FunghiClear een product samengesteld dat zeer effectief is en waarmee ook de grootste bron van herbesmetting van een schimmel kan worden behandeld, namelijk de schoenen. Manuka Olie is het hoofdbestanddeel van FunghiClear.

Wandelwol
Wandelwol is geschikt voor wandelaars, sporters, shoppers en mensen met weinig vetpolster onder de voet, koude voeten, pijnlijke likdoorns op of rondom de tenen en bij branderig gevoel onder de bal van de voet. Ter voorkoming van traumanagels bij het sporten of bij lange afstandswandelingen.