- Behandelingen

Specialistische technieken

Na het afronden van mijn opleiding heb ik verschillende bijscholingen gevolgd. Hierdoor ben ik nog meer allround geworden in mijn beroep en kan ik u daardoor meer behandelingen aanbieden.

Nagelreparatie

Voor nagelreparatie pas ik Polyacryl van LCN toe. Het voordeel van dit product is dat het de stevigheid van acryl heeft, maar de elastisiteit van gel waardoor de nagel niet snel breekt.  De gel word uitgehard met een UV lamp.

Nagelreparatie kan toegepast worden bij de volgende problemen:
- Schimmelnagels kunnen tijdelijk worden gecamoufleert, dit word veel gedaan in het voorjaar en zomer zodat uw nagel er in een open schoen weer netjes uitziet.
- Traumanagels, te korte of misvormde nagels, kunnen worden gerepareerd. Hierdoor ziet uw nagel en weer normaal uit en word de nagel ook begeleid tijdens de groei.
- Kleine reparaties, hierbij moet u denken aan een afgebroken nagel of een hoek die verkeerd is weggeknipt. Dit voorkomt een ingroeiende nagel.

Nagelbeugeltechniek/behandeling ingroeiende nagels

Ik ben gespecialiseerd in nagelbeugeltechnieken. Dat betekent dat ik met behulp van metaal of kunststof een op maat gemaakte beugel kan maken die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren. Ik werk met de Naspan®-Platinum beugel. Dit is een nieuwe revolutionaire en unieke nagelbeugel die zelfregulerend is en zowel over trek- als hefeigenschappen bezit.

 

Antidruktechniek

De vilttechniek wordt gebruikt om direct verlichting te bieden bij hevige drukpijnen aan de tenen of voet.
​Bijvoorbeeld het drukvrij leggen van een wondje of likdoorn.

Gellak 'Recolution soak off' van LCN

De soak off gel of gellak is een lichtuithardende kleurgel, heeft veel voordelen en is uitermate geschikt om de natuurlijke nagel te verstevigen, vooral geschikt voor dunnen en slappe nagells die snel breken. De gellak trekt oneffenheden glad en geeft optisch een egale gezonde nagel. Deze beschermt de natuurlijke nagel tegen breken en scheuren.

Op de teennagels blijft de gellak zo´n 4 tot 6 weken mooi zitten. 
(Medicijnen en/of hormoonschommelingen kunnen invloed hebben op de duur van de houdbaarheid van kunstnagelsystemen zoals o.a. gellak)
Bij mycosenagels(schimmel) dient de nagel eerst behandeld te worden dmv nagelreparatie.

De gellak Recolution van LCN bevat geen oplosmiddelen en is nagenoeg reukloos.
De gellak is in diverse kleuren verkrijgbaar. Mocht u een andere kleur wensen dan kan deze besteld worden.
Gellak dient deskundig verwijderd te worden. Op de voeten kan deze eventueel weggefraisd worden.
                       

Beenharsen

Voor het verwijderen van (overmatige) beharing. Door de goede beheersing van de techniek is de behandeling nauwelijks pijnlijk. Het voordeel van het harsen is dat de haartjes ongeveer 4 – 6 weken weg blijven.