- Medisch Pedicure

Pedicure behandeling

Deze bestaat uit:

  • Desinfecteren van de voeten.
  • Annamnese en voetinspectie; ik vraag naar uw relevante gezondheidsproblemen zoals bv diabetes of reuma, huidaandoeningen en of u bloedverdunners gebruikt. Tevens inpecteer ik uw voeten.
  • Knippen en frezen van de nagels. Ik gebruik een natteckniek pedicuremotor, hierdoor is de behandeling vrijwel pijnloos.
  • Behandelen van klachten zoals ingroeiende- en schimmelnagels.
  • Verwijderen van overtollig eelt en likdoorns.
  • Na de behandeling worden uw voeten ingemasseerd met een voetencreme van 'Samenwerkende Pedicures'.​​​​

Een deelbehandeling is ook mogelijk. Bijvoorbeeld het behandelen van een nagelprobleem of het verwijderen van een likdoorn.

Als medisch pedicure beschik ik over een aantal specialistische behandelingen om o.a nagelreparatie toe te passen bij bijvoorbeeld een traumanagel of schimmelnagel en ingroeiende nagels te behandelen d.m.v een nagelbeugel. Hierover kunt u meer vinden onder het kopje 'specialisaties'.

Behandeling schimmelnagels
​​Naast de behandeling met antischimmeltinctuur is het bij pedicure Stephanie nu ook mogelijk om uw schimmelnagels te behandelen met de Mellinn20 Low Level Laser. Een effectieve manier om uw schimmelnagels aan te pakken!
​Informatie over dit behandeltraject kunt u vinden onder het kopje 'Mellinn20'.

Voetverzorgingsproducten

'Samenwerkende Pedicures' is een serie voetverzorgingsproducten die uitsluitend bij de pedicure verkrijgbaar zijn. Het zijn producten die verzorging bieden aan veel voorkomende problemen, waaronder schimmelnagels, voetschimmel of een droge huid. Ik zal u adviseren welk product het best bij u past.